Mellilä, Mellilänjärvi

 Miniloma Mellilänjärvellä


Vuorokausi aikaa viikonloppuna. Rantaa, vettä, sup-lautoja ja telttailua toivelistalla. Lisätään tähän vielä nykyinen bensan hinta. Kiikarit suunnattiin siis lähiympäristöön, maksimissaan tunnin ajomatkan päähän. Kohteeksi valikoitui pikkuruinen tekojärvi Mellilässä.

Osa porukasta oli jo aiemmin käynyt paikan päällä uimassa ja suppailemassa, joten tiesimme paikan soveltuvan hyvin tarkoitusperiimme. Ainut jännitysmomentti oli yön mahdollinen äänekkyys. Yö oli kuitenkin äänetön, mitä nyt naapurinukkumasijoilta kuuluva kuorsaus kuulemma sulostutti äänellään toisten unta.

Uimaranta

Mellilänjärvellä on kunnan uimaranta. Pienimmille on kaivettu oma laguuni ja isommille on hyppytornilautta. Rannalla on useita puisia aurinkokiikkustuoleja ja huoltorakennus. Rakaennuksessa on uimakopit ja vesivessa sekä kioski, josta saa ostaa makkaraperunat ja jäätelöä sekä vuokrata sup-lautoja. Rannalta löytyy myös bajamajoja niille, jotka vierailevat rannalla kioskin aukioloajan ulkopuolella. Järven kiertää frisbeegolfrata. Järven rannalla on myös vuokrattava sauna.

Telttapaikka

Valitsimme telttailupaikan rannan läheltä, kioskia vastapäätä, tien toiselta puolen. Meillä oli pari riippukeinua, niin tarvitsimme sopivia puita niiden kiinnittämiseen. Paikka on kangasmetsää, joten sopivia teltanpaikkojakin löytyi.

Lomafiilis

Vietimme hauskan illan uiden ja suppaillen ja jatkoimme ilakointia seuraavana aamuna. Kiersimme järven laudoilla alta tunnissa vaikka emme pitäneet mitään kiirettä. Ensikertalaisetkin kokivat onnistumisen riemua pysyessään laudoilla pystyssä. Suolatasapainosta piti huolta makkaraperunat!







                                                                        Teltanpaikka

                                                        👈Edelliseen tekstiin        Seuraavaan seikkailuun👉


Kommentit

Suositut tekstit