Taivassalo, kielletty uimapaikka

Kielletty uimapaikka

 Juhannuksen kuumuudessa lähdimme aarteenetsintämatkalle. Kuulopuheiden mukaan vanhalla louhoksella voisivat kylmäpäisimmät käydä uimassa. Pakkasimme pelastusliivit mukaan niille, joiden uimataito ei vielä yltänyt viralliseen kahteensataan metriin ja ajoimme jännittyneinä paikan päälle. 

Rannat ovat jyrkät ja kallion päällä on terävää soraa. Hyvää veteenmenopaikkaa ei helposti löydy. Vesi kuitenkin kutsuu ja liukasta kalliota varoen pääsee lämpimään veteen uimaan. Eikä sieltä sitten tarvitsekaan poistua, ennen kuin vatsa ilmoittaa nälästä. 

Hyppypaikkoja on jokaiselle sellaista halajavalle. Muista kuitenkin tutkia alastulokohta huolella ennen hyppäämistä! 

Oleskelu kielletty

Nyt seuraa virallinen tiedotus: Tällä paikalla ei ole sallittua uida!  Jari Liitolan blogista löydät louhoksen omistajien lehtikirjoituksen kieltoasiasta. Blogista löytyy myös Hilloisten louhoksen kuvia ja videota.

Koska toivomme uinnin sallimista ihan virallisestikin, ole hyvä ja käyttäydy paikalla siivosti. Ei lisää lasinsiruja ja muuta roskaa, kiitos! 

Kävimme hieman eri paikassa kuin Jarin blogissa on esitelty, mutta samanlaisia upeita hyppypaikkoja, kirkasta vettä ja louhoksen jyhkeyttä sielläkin oli. 


Louhos


DIY etelänloma! (Koska emme siis tietenkään uineet kielletyllä paikalla, emmekä siitä valokuvia siis saaneet, tämä on "ibizalta".)



Kommentit

Suositut tekstit